Brewster Beacon by Brewolution. Nyt lækkert anlæg. Integreret pumpe system. Indsats si, malt kapacitet 9 kg. Brygge volumen 25 til 30 liter. Total volumen 40 liter. Effekt på 2500 watt. Digital styring med mulighed for at gemme op til 9 opskrifter med forskellige mæske temperatur og humle kogetrin. Køling efter bryg bruges en spiral-køler der nedkøler urten fra 100 til 26 grader på ca. en halv time. Praktisk med pumpe systemet på 9 liter i/min. til at pumpe urten over i gærspanden på 3 min.


Ny maltmølle er blevet indkøbt. Kapacitet: 30 kg malt I timen. 

Nu kan malt indkøbes til et lager. Så malten bliver nu valset I bryghuset lige før brygningen, så den er så frisk som muligt!

Se billeder nederst i galleriet. 


Nyt Nyt.


Det sidste halvanden års tid er mit øl blevet tappet fra en unitank,  der både er en gærtank og en tryktank,som kan rumme 35 liter øl. Det vil sige at jeg både kan gære og klare øllet i samme beholder. Så efter gæring tilsætter jeg kuldioxid med et tryk på 2,5 bar over 4 dage med øllet nedkølet til 2,5 grader. Derefter kan jeg tappe øllet på flasker med en beergun, der både kan skyde kuldioxid i flasken og derved tømmer den for ilt og efterfølgende fylde øl fra bunden af flasken og derved tappe unden at ilte øllet, da det allerede har kulsyre i øllet. Ingen eftergærning og derfor heller ikke bundfald i flasken.


Udover det har jeg et køle/varme skab fra Brewolution, der kan holde temperatur fra 0 til 50 grader. Perfekt til præcis temperatur til gæring og køling.


Ny brygkedel 65 liter er blevet indkøbt. 

Så 2 anlæg, brygge 2 bryg ad gangen. 


Se billeder i galleri.